KVK: 75430797
info@held.nl

SHOP & Vrienden van HELD

Helping Every Lost Dog

Wij hebben nieuwe HELDEN ontdekt. We stellen ze graag aan u voor. Wij hebben helden die het voor ons mogelijk maken om aan de slag te gaan. Wij hebben helden om u prachtige voordelen te bieden die diervriendelijk zijn en ook nog eens goed voor uw bankrekening.


 

http://www.veiligheidstuigjes.nl ; biedt iedere eigenaar van een gevonden hond, via Team Held 10% korting op de aanschaf van een veiligheidstuigje. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de honden in Roemenië via Amor Para Perros. 

Perfectpur Animal wordt u, met flinke kortingen, aangeboden door Team Brouwer Advies. Perfectpur Animal is een sprayoplossing met bacteriedodende, virucidale en fungicide werking. Goed voor u en de gezondheid van uw huisdier.  De verkoopopbrengst via deze website komt volledig ten goede aan Team HELD. Bezoek de site voor meer informatie en laat deze korting niet aan u voorbij gaan.

 

V.R.A.S. Rotterdam.Schiebroek heeft 10 augustus j.l. haar 30 jarig bestaan gevierd. Tijdens de feestelijkheden hebben zij onder hun leden een tombola gehouden, waarbij de gehele opbrengst voor Team HELD bestemd is. Wij hebben daardoor het bedrag van €332,- in ontvangst mogen nemen. Van dit mooie bedrag kunnen wij nieuw materiaal aanschaffen om honden weer veilig van straat te krijgen.

Wij bedanken VRAS Vereniging Randstad Agility Sport voor deze gulle donatie.

 

 

Voor hondenbezitters kan het soms knap lastig zijn om met je hond(en) naar een vakantiehuis te kunnen waar je hond(en) ook écht welkom is. Wij van Team HELD weten uit eigen ervaring dat een vakantie met je hond bij Van Maanen vakantiehuizen voor jou en je hond(en) een fantastische ervaring is. Kijk ook eens hier.

Blijf op de hoogte van de locatie van uw huisdier. Krijg tot 15% korting op alle Tractive GPS-trackers door hieronder op de link te klikken. De korting wordt automatisch toegepast op uw winkelmandje. klik hier voor het ophalen van uw voordeel.