info@held.nl

Hallo Wereld!

Helping Every Lost Dog

Hallo Wereld!

Met trots stellen wij Stichting HELD aan jullie voor. HELD staat voor Helping Every Lost Dog. Stichting HELD zet in met haar vrijwilligers in voor het veilig van straat halen van vermisten honden, met name buitenlandse honden.

Wij onderscheiden ons van ieder andere zoekgroep door onze transparante aanpak, kennis en ervaring. Al jarenlang zijn wij als individuen betrokken geweest bij duizenden zoekacties. Wij staan voor onze kwaliteit en zijn daar trots op. Wij houden van honden en zijn allemaal hondenkenners, velen van ons zijn zelfs hondengedragsdeskundigen en/of hondentrainers.

Op onze website kun je je hond als vermist opgeven. Wij staan klaar om je te helpen. Ook kun je hier alvast een flyer maken om in jouw omgeving te verspreiden. Let op! Niet in iedere gemeente is onbeperkt flyeren/plakken toegestaan. Vraag ons om advies… de boetes liegen er niet om en kunnen aardig oplopen. Verder kun je op deze site onze EHBV-sheet (Eerste Hulp Bij Vermissingen) downloaden. In deze sheet vind je een checklist met zaken die belangrijk zijn om rekening mee te houden bij een vermissing.

Er valt nog veel meer te vertellen, maar ontdekken is leuker. Blader rustig door onze pagina’s en leer ons kennen.

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *